mardi 29 janvier 2019

Piscine co

Laat uw pand inspecteren door Bescon om houtworm te bestrijden. Ontvang jaar garantie op houtwormbestrijding. Vraag nu vrijblijvend een inspectie aan.


Houtworm bestrijden ? Laat houtwormbestrijding over aan bestrijdingsdienst.

De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes v. Met houtwormen weet u namelijk zeker dat er flink van uw houten constructie, maar ook uw houten meubelen gegeten gaat worden.


Als u dan deze houtworm zijn. Is eigenlijk een verkeerd gekozen naam. In werkelijkheid zijn het kevertjes die hun eitjes leggen in aangetaste zachtere plekken in hout.

Wanneer u overlast ondervindt van de houtworm, is professionele bestrijding de enige remedie voor houtworm bestrijden. Neem contact met ons op! Dacht u de houtworm te bestrijden met insecticide? IJdele hoop, want de producten uit de handel bevatten.


Dit is een effectieve manier voor behandeling van houtwormen in alle stadia (eitje, larve, volwassen kever) te doden. Gemiddeld kost houtworm bestrijding rond de € 350. Kan lastig zijn, maar niet met onze tips!


Lees hoe je er vanaf komt. Lukt het niet, kun je altijd nog een bestrijder inschakelen. Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is.


Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen. Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb. Zijn vloeren, balken of grote. Gratis inspectie voor houtworm bestrijding.


Heeft u het sterke vermoeden dat uw woning aangetast wordt door houtworm? Bel dan met de specialisten van de.

Zonder vakkundige voorbehandeling kan hout worden aangetast door ongedierte zoals houtworm. Belangrijk is om houtworm snel te bestrijden om schade te.


Bij houtworm denk je waarschijnlijk aan een wormsoort die verzot is op hout. Echter zijn het. Last van houtwormen in je meubels, vloer, draagbalken of kapconstructie?


Plaagdier Advies zorgt dat je probleem snel en definitief wordt verholpen. Pestec Ongediertebestrijding is in dat geval jouw adres voor een vakkundige en snelle bestrijding. Ga niet zelf aan de slag met het bestrijden van houtworm.


Wanneer je te kampen hebt met houtworm in jouw meubilair, de schutting of in houten kozijnen, ben je niet te benijden. Je huis of pand daalt in waarde én de houtworm zorgt voor instortingsgevaar. Alleen een gerichte en grondige bestrijding lost je houtwormprobleem op.


Het bestrijden van houtworm moet door een professional worden uitgevoerd. Het liefst op tij voordat het hout zijn draagkracht verliest. En juist bij houtwormen. Kenmerken van de houtworm.


De kleine houtwormkever komt.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.